Συνεργασίες HYDREN

 
Το γραφείο μας στην προσπάθεια του να καλύψει τις ανάγκες των πελατών του και να τους προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες με εγνωσμένη αξία έχει συνάψει συνεργασίες με εταιρείες ηγέτιδες στο χώρο της ενέργειας όπως:
 

Φυσικό Αέριο Αττικής

 
 
Υδραυλικές εγκαταστάσεις & Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας HYDREN
 
 
 
Είμαστε Εξουσιοδοτημένοι Εμπορικοί Συνεργάτες της Εταιρείας Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας.

Με την συνεργασία μας αυτή μπορούμε πλέον να παρέχουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας καθώς μπορούμε να αναλάβουμε ολόκληρη την διαδικασία σύνδεσης, από την πρώτη αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για φυσικό αέριο, την υπογραφή της τελικής σύμβασης με την εταιρεία φυσικού αερίου, την μελέτη και την κατασκευή της παροχής φυσικού αερίου μαζί με τις εσωτερικές σας εγκαταστάσεις.
 
 
 
 
Η εταιρεία Φυσικού Αερίου πάει ένα βήμα πιο μπροστά προσφέροντας εκτός από φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα με αξιοπιστία, ασφάλεια και ανταγωνιστικές τιμές σε ολόκληρη την Ελλάδα.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης και τη λειτουργία του φυσικού αερίου
 

BAXI Gas Center

 
 
Υδραυλικές εγκαταστάσεις & Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας HYDREN
 
 
 
Για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας για χρήση φυσικού αερίου εδραιώσαμε μια βασική συνεργασία και πλέον είμαστε Εξουσιοδοτημένοι Εμπορικοί Συνεργάτες των προϊόντων ΒΑΧΙ με διακριτικό τίτλο ΒΑΧΙ GAS CENTER. Με την συνεργασία αυτή έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε στην καλύτερη τιμή της αγοράς επιδαπέδιες και επιτοίχιες μονάδες φυσικού αερίου.
 
 
 
 
Οι έμπειροι τεχνικοί μας έχουν την δυνατότητα τεχνικής κάλυψης των προϊόντων μας. Η Ιταλική εταιρεία BAXI μέλος του BDR (BAXI DE DIETRICH REMEHA) group αποτελεί μια από τις δύο μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο των λεβήτων φυσικού αερίου. Με διαρκώς αυξανόμενη γκάμα προϊόντων έρχεται να καλύψει τόσο ποιοτικά όσο και οικονομικά τις απαιτήσεις των καταναλωτών για προϊόντα ποιότητας σε τιμές άκρως ανταγωνιστικές.
 

Calpak

 
 
Υδραυλικές εγκαταστάσεις & Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας HYDREN
 
 
 
Συναισθανόμενοι την ανάγκη των πελατών μας για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας το γραφείο μας συνεργάζεται ως Premium Partner με μια από τις ηγετικές εταιρείες στο χώρο της ηλιακής ενέργειας αποτελώντας Εξουσιοδοτημένο Εμπορικό Συνεργάτη και Εξουσιοδοτημένο Service της εταιρείας Calpak.
 
 
 
 
Η Calpak είναι αμιγώς Ελληνική εταιρεία και διαθέτει πάνω από 30 χρόνια πείρα στην μετατροπή της ηλιακής ακτινοβολίας σε θερμική ενέργεια και την παραγωγή και διάθεση καινοτόμου ηλιακού εξοπλισμού σε απαράμιλλη αναλογία τιμής και ποιότητας. Με διαρκώς αυξανόμενη δυναμική έχει από καιρό καθιερωθεί σαν εξαγωγέας ηλιακής τεχνολογίας σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες όπως Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία και αλλού.

Η Calpak καλύπτει όλες τις ανάγκες εξοπλισμού που σχετίζονται με την ηλιοθερμική ενέργεια, παράγοντας μια πλήρη γκάμα από ηλιακούς συλλέκτες, δεξαμενές αποθήκευσης ζεστού νερού, ολοκληρωμένα κεντρικά ηλιακά συστήματα και θερμοσιφωνικά συστήματα.

Η διαδικασία κατασκευής, καθώς και όλες οι χρησιμοποιούμενες πρώτες ύλες είναι σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα και η διαδικασία παραγωγής είναι πιστοποιημένη από το DQS (EN ISO 9001:2000 n°485027 QM08). Επιπλέον, οι επιτυχημένοι ηλιακοί συλλέκτες της φέρουν το ευρωπαϊκό σήμα Solar Keymark και η απόδοσή τους έχει πιστοποιηθεί από πολυάριθμους ελεγκτικούς οργανισμούς (όπως για παράδειγμα η ITW Stuttgart).
 

Buderus

 
 
Υδραυλικές εγκαταστάσεις & Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας HYDREN
 
 
 
Το γραφείο μας είναι εμπορικός συνεργάτης της εταιρείας Bosch - Buderus που ως θυγατρική του γερμανικού πολυεθνικού ομίλου Βοsch Thermotechnik GmbH, εκπροσωπεί τα προϊόντα της Bosch και της Βuderus στην ελληνική αγορά παρέχοντας ολοκληρωμένα συστήματα θέρμανσης στον οικιακό, βιομηχανικό και εμπορικό τομέα.
 
 
 
 
Η Bosch - Buderus είναι παραδοσιακά γνωστή για τους επιδαπέδιους χυτοσιδήρους λέβητες. Από τα μέσα της δεκαετίας του '90, η Bosch-Buderus βρέθηκε επιπλέον στην κορυφή της τεχνολογίας λεβήτων συμπύκνωσης αερίου και συγκαταλέγεται στις μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη στον τομέα της θέρμανσης.
 

Daikin Europe N.V.

 
 
Υδραυλικές εγκαταστάσεις & Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας HYDREN
 
 
 
Η Daikin Europe N.V. είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής εξοπλισμού θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού, συμπεριλαμβανομένων αντλιών θερμότητας και εξοπλισμού επαγγελματικής ψύξης. Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη των πλέον ενεργειακά αποδοτικών αντλιών θερμότητας, οι λύσεις θέρμανσης και ζεστού νερού της Daikin αξιοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για τη λειτουργία τους. Τώρα πλέον η Daikin δραστηριοποιείτε και στον χώρο του φυσικού αερίου παρουσιάζοντας έναν πλήρη κατάλογο με επιτοίχιους λέβητες τεχνολογίας συμπύκνωσης για κάθε εφαρμογή.
 
 
 
 
 
 
Υδραυλικές εγκαταστάσεις & Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας HYDREN
 
Τηλέφωνο : 2107565888
 
Κινητό : 6977660270
 
 
Δόσεις
 
Υδραυλικές εγκαταστάσεις & Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας HYDREN